Vakkennis in gefolierde raamprofielen

Hoewel Colormatics als specialist in gefolierde raamprofielen nog maar relatief kort actief is, kan het zich dankzij de intensieve samenwerking met aandeelhouder Profildekor (www.profil-dekor.de) profileren als een bedrijf dat kan bogen op een uitgebreide vakkennis en expertise. Profil dekor is als “finishing expert” reeds sinds 1998 actief op het vlak van  coating van aluminium en pvc materiaal, en heeft sindsdien zowel op het vlak van expertise als infrastructuur een systematische groei gekend die in lijn was met de steeds hogere eisen van de bouwsector. Tegenwoordig werken meer dan 100 arbeiders de klok rond om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan de verwachtingen van hun klanten. Bekijk zeker eens onze pagina met ons uitgebreid kleurenaanbod, waarin u vast en zeker de kleur of de textuur vindt dat uw gebouw de unieke flair geeft dat het verdient!

Levertermijnen

Gefolierde raamprofielen en deurprofielen aanbieden in meer dan 200 kleuren en texturen vereist een uitgebreide logistieke infrastructuur: Niet alleen heeft Colormatics haar eigen stock in de vestiging te Opglabbeek, maar bovendien kunnen we nog beroep doen op de voorraad van Profildekor in Duitsland.

Dit garandeert zeer aantrekkelijke levertermijnen waar geen concurrent tegenop kan, zelfs tijdens het traditionele bouwverlof dat in Duitsland niet geldt. 

Aarzel dus niet om ons op proef te stellen, wij gaan een uitdaging niet uit de weg!

Enkele bedrijven die reeds beroep op ons doen voor gefolierde raamprofielen en deurprofielen in pvc en alluminium.
Deceuninck

Dankzij zijn belangrijkste extrusie- technologieën voor PVC en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouw- oplossingen bedenken voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, gevelbekleding, dakrandbekleding en binnenhuisdecoratie.

http://www.deceunick.be

deceuninck
Profialis

Toonaangevend specialist in het aanbieden van pvc-profielsystemen, gerelateerde producten en diensten met toegevoegde waarde in de bouwsector. Profialis is gevestigd in Oeselgem en maakt deel uit van de Tessenderlo Groep.

http://www.profialis.com

profialis
Verzekeringsattest!